Cristela Georgescu

 • cristela-georgescu-foto-medalion

  Simplitatea ca esență a sănătății – 10 Decembrie 2016

   

  Sâmbătă, 10 Decembrie 2016, am avut parte de o conferință și lansare de carte despre nevoia de simplitate în demersul menținerii sau redobândirii sănătății familiei. Întrebări, paradigme, mituri, frici și frământări legate de sănătatea şi alimentaţia familiei.

   

  Într-o societate care și-a pierdut umanitatea, inocența și simplitatea, prezentările Cristelei Georgescu sunt conversații de la inimă la inimă, care respectă Viața, Natura și perfecțiunea Creației. Ele ne-au oferit nouă, participanților, o perspectivă holistică, simplă, împuternicitoare, rațională și practică asupra unor teme actuale legate de sănătate și alimentație:

  1. Înțelepciunea organismului ca întreg.
  2. Alimentația simplă pe înțelesul tuturor. Vitamina L.
  3. Părinţii și provocările din alimentația și stilul de viață al copilului modern.
  4. Puterea lui ”Împreună” în ecuația armoniei familiale.

   

  Cu certitudine putem afirma că, prin comportamentul şi prin manifestările lor, copiii noştri sunt un veritabil indicator al evoluției omenirii. Singura incertitudine este caracterul acestei evoluții: ascendent sau descendent? Răspunsuri am avut în cadrul conferinței, destinate celor interesați și dispuși să valorifice imensul potențial personal, să experimenteze bucuria unei vieți trăite în libertate, mai presus de prejudecăți, temeri, obsesii și dificultăți care risipesc energia și stresează până la epuizare.

  Cristela Georgescu este speaker și coach specializat în sănătate holistică cu ajutorul nutriției integrative, al fitoterapiei, detoxifierii regenerative si conștienței spirituale. Este și autorul programului educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”™ dedicat familiilor, comunităților și firmelor, autor al colecției ”Simplu” și co-autor al cărții „Nu hrăni cancerul!” (proiect 100% caritabil).

  Are studii postuniversitare si acreditari profesionale de la Institute for Integrative Nutrition si Departamentul de Stat pentru Educatie din New York, prestigioasa Universitate Cornell (Catedra de Nutritie), Centrul pentru Studii in Nutriție “Dr. T. Colin Campbell” și American Association for Drugless Practitioners din SUA. Este absolvent al Școlii ”Sănătate 5D”, program de formare integrată în anatomie, fiziologie, biochimie, psihologie, nutritie și spiritualitate, organizat de Centrul de Sănătate Natura și coordonat  de Dr. Sorina Soescu. Din 2014 se află într-un program de formare profesională și experimentare personală în domeniul detoxifierii regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, la Școala Internațională de Detoxifiere Dr. Robert Morse, SUA.

  Este membru al International Association for Health Coaches, al American Association for Drugless Practitioners, al organizatiei Physicians Committee for Responsible Medicine din Washington DC, al Dr. Morse’s Herbal Health Club si al Clubului Dr. Soescu ”Iubim Fructele”. Toate cunoștințele teoretice au fost validate prin experimentarea personală directă și consecventă timp de 13 ani.

  Voluntar consacrat, Cristela sprijină prin acţiunile sale proiecte sociale pentru copiii defavorizaţi, fundaţii şi asociaţii medicale care promovează şi folosesc medicina naturală şi integrativă, este fondator si contribuitor la inițiative, organizații locale și internaționale implicate în drepturile mamelor, medicina preventivă, nutriție naturală, conștiență spirituală, alegeri informate, etică și educație. Cristela are studii universitare în economie și finanțe și peste 15 ani de carieră în banking, management executiv, public speaking si voluntariat în educație pentru formarea noii generații. Este casatorită și are doi copii.

  ➲  Vezi aici galeria de imagini de la CEP 2016,  Simplitatea ca esență a sănătății cu Cristela Georgescu.

   

  Locaţia: Hotel Double Tree by Hilton, Sala Varadinum

  Agenda Conferinţei de Educaţie şi Parenting 10 Decembrie 2016  CRISTELA GEORGESCU – Simplitatea ca esenţă a sănătăţii:

  09.30-10.00 – Înscriere participanţi
  10.00-11.30  – Sesiunea I: Înțelepciunea organismului ca întreg.
  Alimentația simplă pe înțelesul tuturor. Vitamina L.
  11.30-12.00  – Pauză. Coffee break
  12.00-13.30 – Sesiunea II: Copilul modern/ Puterea lui “Împreună”
  13.30-13.45  – Pauză
  13:45-14:00 – Joyful Learning (Teodora Duță)
  14:00-14:25 – Lansare de carte Simplu2 (Teodora Duță, Sabin Mureșan, Cristela Georgescu)
  14:25-14: 45 – Pauză și sesiune de autografe
  14.45-16.00 – Sesiune Q&A

   

  185img_6747-2

  dsc_3671aimg_7169212-42

  Mai multe detalii: http://cristelageorgescu.ro/despre-cristela-georgescu/

   

 • Contact