Conferința de Educație și Parenting 2018

 • Provocări în alimentația copilului și adultului modern

  Conferință interactivă și lansare de carte

  21 aprilie 2018

   

  În anul 2018 Conferința de Educație și Parenting o are invitată pe Cristela Georgescu și noile apariții din Colecția de cărți Simplu cu teme actuale legate de sănătatea și alimentația familiei. Dacă în ediția din 2016 Cristela ne-a prezentat conceptul de simplitate, importanța lui în mentinerea stării de bine și câteva aplicații practice despre cum putem face acest lucru, de această dată ea va expune principalele povocări întâmpinate în alimentația copilului și a adultului modern și modalități practice de a le administra. Ca de obicei, întâlnirea va fi interactivă și cuprinde pe lângă prelegere și momente de exerciții, lansarea cărții “Diversificarea pur și simplu”, o sesiune generoasă de dezbateri și răspunsuri la întrebări de interes public.

  Perspectiva din care Cristela prezintă este întotdeauna una împuternicitoare, care ne dă forță și încredere în sine. Temele propuse sunt întotdeauna abordate holistic, adică respectă conexiunile și interdependențele din organism și din Univers, deoarece ea consideră că înțelegerea profundă a vieții și a organismului uman, produce redeșteptarea simțului responsabilității față de propria stare de sănătate și ne permite să ne îndeplinim misiunea de părinți, ca ființe lipsite de confuzie și de frică și să putem astfel să ne îndestulăm inimile cu bucuria unei vieți trăite în iubire, libertate, pace interioară și sănătate.

  Prezentările Cristelei sunt conversații vii, care ating inima, pentru că împletesc cunoștințele teoretice de specialitate cu propriile experiențe, împărtășite așa cum le trăiește zilnic împreună cu familia ei. De peste 15 ani, Cristela este un explorator aflat pe cărarea vindecării naturale și a sănătății holistice și mamă a doi copii de 7 și de 8 ani, crescuți și hrăniți într-o conexiune puternică cu natura, cu propriul organism și cu vocea discretă a intuiției.

   

  Cristela Georgescu este consultant specializat în sănătate şi nutriție holistică.

  Cristela călăuzește oameni de toate vârstele cum să-și hrănească mintea, sufletul și corpul pentru libertate interioară. Scrie pe www.cristelageorgescu.ro și vorbește de la inimă la inimă în cadrul conferințelor sale despre ceea ce practică împreuna cu familia ei: o viață trăită simplu, conștient, cu grație și recunoștință.

  Are studii postuniversitare și atestări profesionale de la Institute for Integrative Nutrition și Departamentul de Stat pentru Educație din New York, Universitatea Cornell (Catedra de Nutriție Vegetariană), Centrul pentru Studii în Nutriție “Dr. T. Colin Campbell” și American Association for Drugless Practitioners din SUA. Este absolvent al Școlii Sănătate 5D, program de formare profesională și experimentare personală directă în domeniul detoxifierii regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, coordonat de Dr. Sorina Soescu și al Școlii Internaționale de Detoxifiere Regenerativă coordonată de Dr. Robert Morse.

  Este membru al International Association for Health Coaches, al American Association for Drugless Practitioners, al organizatiei Physicians Committee for Responsible Medicine din Washington DC, al Dr. Morse’s Herbal Health Club si al Clubului Dr. Soescu – ”Iubim Fructele”.

  Cristela este autorul colecției de cărți pentru familie ”Simplu”, co-autor al cărții ”Nu hrăni cancerul!” și autorul programelor educative de prevenție și menținere a sănătății „Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”™ și ”Sănătate prin propria putere”™, al căror scop este împuternicirea și trezirea încrederii de neclintit în propriile sentimente și intuiții, în propriul organism, dar și în chemarea profundă și de nestrămutat din inimile noastre: iubirea, simplitatea și legătura cu Natura.

   

  Locaţia: Universitatea Creștină Partium Oradea

  Agenda Conferinţei de Educaţie şi Parenting 21 aprilie 2018

  CRISTELA GEORGESCU – Provocări în alimentația copilului și adultului modern -Conferință interactivă și lansare de carte-
  09.00-10.00 – Înscriere participanţi
  10.00-11.30 – Sesiunea I: Provocări în alimentația adultului modern
  11.30-12.00 – Pauză. Coffee break
  12.00-13.30 – Sesiunea II: Provocări în diversificarea bebelușilor și alimentația copiilor
   13.30-14.30 – Pauză
   14:30-17:30 – Sesiune interactivă de întrebări și dezbateri. Invitat special Dr. Alina Stoicovici.
  17:30-18:00 – Sesiune de autografe

   

   

   

 • Contact