Arhiva – Conferința de Educație și Parenting 2015

 • Din cele mai vechi timpuri se credea că pulsul unei societăți bate în noile generații. Copiii sunt bobocii lumii, iar prin dezvoltarea lor ei au puterea de a duce mai departe ceea ce înseamnă umanitate, cultură, evoluție, dar și de a revoluționa vechile valori. De-a lungul timpului, teoriile educației s-au schimbat, astăzi accentul cade pe o abordare a întregului, a relațiilor, a creării unui mediu în care copilul poate explora, descoperi lumea și pe sine.

  Conferința de Educație și Parenting, ediția a II-a, cu titlul Educația de azi și nevoile copiilor, creează un spațiu de întâlnire între pedagogiile alternative și specialiștii lor. Fiecare aduce o perspectivă a dezvoltării copiilor, astfel încât împreună, prin diferite metode educative și practice să creștem sănătos și armonios copiii generației viitoare. Haideți să observăm unicitatea fiecărui copil și să găsim abordarea potrivită nevoilor lui!

  Este o conferință cu 4 specialiști și practicieni din România, 4 sesiuni plenare și 4 ateliere, diferite abordări psiho-pedagogice cu zeci de ani de cercetări în spate: pedagogia Waldorf, Montessori, Step by Step și Învățarea mediată.

  După conferință îți clarifici principiile fiecărei pedagogii, ai exemple concrete și activități practice pe care le poți aplica chiar de a doua zi.

  Vă așteptăm să ne dezvoltăm și să contribuim împreună la educarea și creșterea unor copii mai echilibrați și fericiți.

  CÂND?

  Data: 16-17 octombrie 2015
  Locul: Hotel Ramada Oradea
  Oraşul: Oradea

   

  DE CE?

  Motorul acestei conferințe a fost ideea de a cerea un spațiu din care să se propage și în această parte a țării, informații de actualitate și de calitate despre educație și parenting (din Oradea în toată zona de Vest a României.)

   

  CE NE PROPUNEM?

  Conferința de Educație și Parenting (C.E.P.) își propune să ofere timp de două zile un cadru de desfășurare a 4  sesiuni plenare și 4 workshop-uri, cu un mic târg de produse, cărți, jucării și obiecte concepute în sprijinul unui stil de viață în ansamblu mai sănătos și armonios.

   

  CINE?

  Trainerii care vor susține atelierele, discursurile și discuțiile sunt specialiști și practicieni din țară, cu abordări diferite, dar complementare.

  Numitorul comun al acestor oameni este pasiunea pentru OM, în toate stadiile dezvoltării lui, și dorința de explora universul copilăriei și de a vedea cum arată lumea prin ochi de copil.

  Ei reunesc abordări și cercetări din domeniul pedagogiilor alternative Waldorf, Montessori, Step by Step și învățare mediată și sunt pregătiți să ne arate partea practică a lucrurilor tocmai pentru a facilita înțelegere mai ușoară a abordărilor teoretice.

   

  PENTRU CINE?

  Conferința se adresează cadrelor didactice, părinților, viitorilor părinți, psihologilor, studenților și diverșilor specialiști care lucrează cu copiii.

  Vezi programul CEP 2015Înscrie-te la CEP 2015

 

Lasa un comentariu

 

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

*

 • Contact