Arhiva – 2015

 • Conferința de Educație și Parenting, Oradea – 2015

  Conferința de Educație și Parenting, ediția a II-a, cu titlul Educația de azi și nevoile copiilor, creează un spațiu de întâlnire între pedagogiile alternative și specialiștii lor. Fiecare aduce o perspectivă a dezvoltării copiilor, astfel încât împreună, prin diferite metode educative și practice să creștem sănătos și armonios copiii generației viitoare. Haideți să observăm unicitatea fiecărui copil și să găsim abordarea potrivită nevoilor lui!

  Este o conferință cu 4 specialiști și practicieni din România, 4 sesiuni plenare și 4 ateliere, diferite abordări psiho-pedagogice cu zeci de ani de cercetări în spate: pedagogia Waldorf, Montessori, Step by Step și Învățarea mediată R. Feuerstein. Toate acestea vor avea loc la Hotel Ramada Oradea.

  În cadrul conferinței vei găsi și un mic târg educațional unde vei putea vedea și cumpăra materiale specifice Montessori, Waldorf și alte produse pentru copii.

  După conferință îți clarifici principiile fiecărei pedagogii, ai exemple concrete și activități practice pe care le poți aplica chiar de a doua zi. 

   

  Înscrieri

  Vă așteptăm să ne dezvoltăm și să contribuim împreună la educarea și creșterea unor copii mai echilibrați și fericiți.

  Înscrie-te la CEP 2015

 

Lasa un comentariu

 

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

*